Платените регистрационни номера стават все по-скъпи. В Австралия са готови да

...
Платените регистрационни номера стават все по-скъпи. В Австралия са готови да
Коментари Харесай

Регистрационен номер беше оценен на $6,7 милиона

Платените регистрационни номера стават все по-скъпи. В Австралия са подготвени да платят 10 милиона австралийски $ (6,7 милиона долара) за извънреден регистрационен номер. 

Номерът на автомобила NSW 1 означава New Southern Wales 1 („ Нов Южен Уелс 1 “). Смята се, че това е най-старата регистрационна табела, употребена в Австралия, съобщава уебсайтът на аукционната къща Lloyds.
 остарели коли Австралия, номер на кола, номера на кола, номера на кола, номер на най-скъпата кола, номера на платена кола Вляво на фотографията е Daimler с номер NSW 1 Снимка: Lloyds Auctions
Известно е, че началникът на щатската полиция на Нов Южен Уелс е получил авто номер преди към 100 години. През 30-те години на предишния век е предаден на предприемача сър Фредерик Стюарт, който го слага на своя Oldsmobile и по-късно на своя първокласен Daimler.

След гибелта на Фредерик Стюарт регистрационният номер остава в фамилията му - трансферира се от кола на кола. През 1988 година неговата вдовица Майори Стюарт отхвърля да продаде номера за $134 000. Едва в този момент фамилията на Стюарт взема решение да пусне знака за продажба. Търгът ще продължи доникъде на януари, което значи, че цената на номера NSW 1 може да нарасне в допълнение.

Между другото, това надалеч не е най-скъпият номер на кола в света. Наскоро в Дубай регистрационен номер P 7 беше продаден на търг за рекордните 15 милиона $.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР